Een 60 jarig huwelijksfeest met de Wieringer Sanghers.

Zaterdag 4 januari 2020 was het eerste optreden van de Wieringer Sanghers na de winterstop. De Sanghers waren uitgenodigd om bij een 60 jarig huwelijksfeest te komen zingen in de woonzorglocatie De Valbrug in Medemblik.
Na een leuke ontvangst begon het koor het optreden met het lied “Wie wil er mee naar Wieringen varen”. Dit is een lied waar het koor altijd mee begint , zo komt iedereen in de stemming en zijn de stemmen gesmeerd. Daarna was natuurlijk het “Lang zullen ze leven” voor het bruidspaar.


Gezellige liederen werden er daarna gezongen zoals: “Margrietje”, “Spiegelbeeld”, “Noordzeestrand”, “Oude Muzikant”, “Que Sera Sera”, en ook het lied “Vissers van Toen” waar ook echt met de deegroller werd gezwaaid.
Ook waren er leuke voordrachten ter afwisseling van de zang.
Vlak voor de pauze, was er, op verzoek een modeshow. Uitgebreid werd daar naar gekeken. De pauze was er met een borreltje en een hapje.
Na de pauze kwamen de heren van het koor met het oude lied “West Zuid West van Ameland”.


De liederen “Reisje langs de Rijn” en “Ik heb je voor het eerst ontmoet” werden met volle borst meegezongen door het publiek. Het optreden werd besloten met het “Tot ziens allemaal”.
De bruidegom nam de microfoon ter hand en bedankte het koor. Hij hoopte ons over 10 jaar ( ! ) weer terug te zien. Dit besluitende ging iedereen tevreden huiswaarts.